Voor altijd jong op de radio

  • 0 reacties

De afgelopen weken is er in alle groepen fanatiek gewerkt tijdens de kinderboekenweek binnen het thema ‘Opa’s en Oma’s, voor altijd jong.’ Diverse activiteiten vonden er plaats door de hele school.

Radio

Tijdens deze activiteiten is veel aandacht voor de taalvaardigheid van kinderen. Met radio als leermiddel merkten wij een enorme betrokkenheid op. Er is in alle groepen met radio gewerkt.

Tijdens de opnames realiseerden we ons dat we geen beter moment hadden kunnen kiezen. Omdat de opnames ook blijvend zijn, past dit heel goed binnen het thema ‘Voor altijd jong’, omdat deze momenten altijd terug te luisteren zijn.

Eerste radio-uitzending

Met trots presenteren wij u onze eerste radio-uitzending. Een mooi resultaat dat als startpunt dient om met kinderen procesgericht betekenisvol te werken aan ons taalonderwijs.

De ruim 18 minuten durende uitzending wordt u gepresenteerd door Meneer Tjeerd.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/289098234″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 6 =