Carla Ketelaars

Ik ben Carla Ketelaars en werk al bijna 40 jaar in het onderwijs.

De eerste 17 jaar werkte ik als groepsleerkracht in zowel de onder- als bovenbouw. Daarna ben enkele jaren als coördinator leerlingenzorg werkzaam geweest.

Op school begeleid ik nu zowel individuele kinderen als kleine groepjes, op maandag- en vrijdagochtend.

 

Het individuele kind

Mijn interesse is vanaf het begin van mijn loopbaan altijd uitgegaan naar het individuele kind; hoe kan ik het beste aansluiten bij de mogelijkheden en specifieke onderwijsbehoeftes van dít speciale kind? Daarom volgde ik de Opleiding Speciaal Onderwijs en het verkorte traject Remedial Teaching.

Wist je dat juf Carla ook in de kinderopvang werkt?

Op de Vijf Hoeven begeleid ik kinderen individueel en in kleine groepjes, op maandag- en vrijdagochtend. Natuurlijk houd ik hierbij leerdoelen en leerlijnen in de gaten, maar het belangrijkste voor mij blijft het aanpassen van mijn lessen aan de kinderen die op dat moment bij me zijn. Wat kennen en kunnen ze al? Hoe zet ik samen met hen de juiste stappen (of stapjes), zodat ze succeservaringen op kunnen doen en met plezier blijven leren!

Kinderopvang Humanitas

Naast mijn werk op de Vijf Hoeven, ben ik werkzaam bij Kinderopvang Humanitas. Als vaste oproepkracht kom ik op veel verschillende locaties in de omgeving van Tilburg en werk dan met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Door deze combinatie van twee banen zie ik heel wat kinderen elke week. En… ik blijf het leuk vinden!