Minister Arie Slob bezoekt Men. Tjeerd op De Vijf Hoeven

  • 0 reacties
Minister Slob op De Vijf Hoeven

Minister van Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media Arie Slob bezocht afgelopen maandag onze school. Reden van zijn werkbezoek was een kennismaking met Meneer Tjeerd. De meester van groep 6 werd op 7 oktober 2017 uitgeroepen tot Leraar van het Jaar.

Motie van vertrouwen

Na een rondleiding door de school bezocht de minister groep 6. Daar ging hij in gesprek met kinderen en ontving hij van Marciano namens groep 6 een ‘Motie van Vertrouwen’. Met de motie spreken de kinderen het vertrouwen uit dat Minister Slob de komende vier jaar goed voor de meesters en juffen in Nederland zorgt.

Radio-interview

Even later bezocht hij ook de radiostudio. Meneer Tjeerd vertelde de minister dat radio maken helpt bij het leren van taal. Zo zijn kinderen gemotiveerder om beter op te letten en mee te doen in de les. Ter afsluiting hield Klaudia uit groep 6 nog een interview met hem.

Persoonlijk gesprek

Ter afsluiting ging Minister Slob nog in gesprek met Meneer Tjeerd en Directeur Marieke Hamburg. In dat gesprek is er gesproken over de werkdruk van leraren en zijn er ideeën uitgewisseld om iets aan het lerarentekort te doen. Daarbij is onder andere de loopbaan van meneer Tjeerd het uitgangspunt geweest.

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 11 =